Hurtig levering / Sikre betalinger / Enkel returnering

Caffè Vergnano Espresso malet kaffe 250g

  • 65 DKK
På lager.
Varenummer: 165

Caffè Vergnano Espresso 250g malet kaffe i VacPac

Ett malet espressokaffe från Caffè Vergnano, perfekt för dig som gillar ett något starkare, chokladigt och fylligare kaffe. Med sin fylliga smak och intensiva doft ger denna kaffeblandning dig en kaffe med en tjock, inbjudande crema. 

Vergnano Espresso är skapat genom noggrant utvalda Arabica-bönor tillsammans med en liten mängd högkvalitativa Robustabönor. Den höga andelen Arabica ger kaffet dess lena sötma och en subtil fruktig underton.

Den mindre, men betydande andelen Robustabönorna i kaffeblandningen förstärker smaken och ger en generös crema på toppen av din espresso. Resultatet är en espresso i perfekt balanserad harmoni.

Genom en metodisk slow roasting-process, där bönorna rostas vid låg temperatur under en längre tid, framträder och bevaras smakens nyanser på ett djupt sätt. Det ger Vergnano Espresso dess distinkta och välbalanserade smakprofil.

Du får med detta espressomalda kaffe en god espresso, men det är också väldigt gott i kaffedrycker som latte och cappuccino. Det fungerar även bra att brygga i din mokabryggare. 

Kaffets styrka: 8/10

Caffè Vergnano - Espresso innehåller:
85% Arabica kaffebönor
15% Robusta kaffebönor

Förpackningen är 250g malet kaffe som är vakuumförpackat, vi har även Vergnano Espresso som hela kaffebönor - det hittar du här.

Om Caffè Vergnano
Detta italienska kafferosteri är ett av de större i Italien, med en bakgrund från tidigt 1900-talet. Det är numera känd runt om i världen, och finns inte bara i Italien utan även i Amerika och Asien