•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønner

Love Coffee Roasters

Love Coffee Roasters startades av den enkla anledningen att vi älskar kaffe. Bra råvaror, nära relationer & ett passionerat hantverk är grunden i vår verksamhet. Vare sig du är krögare, driver ett kafé eller vill njuta ditt kaffe hemma så är vi rätt val för dig.

Det är viktigt för oss att alltid arbeta med så färska råvaror som möjligt. Därför varierar våra kaffe i takt med skördesäsongen, precis som andra levande råvaror gör.

Transparens och spårbarhet går i hand i hand med hållbarhet. Därför är vi tydliga med vart våra kaffe kommer ifrån och från vem. Alla våra inköp av kaffe utmynnar från den kunskap och de relationer vi byggt under våra många år i branschen .

För att nå de högt ställda krav vi har på oss själva gällande miljö – & sociala frågor så låter vi kvalitet vara den styrande faktorn. Med det som värdegrund når vi hållbara resultat på lång sikt som gynnar alla inblandade från gröda till kopp.

Kaffe är en naturprodukt, därför är det självklart för oss att rena våra utsläpp till 96% vid rostning för att minimera påverkan på miljön.

Vi tror på en mer medveten konsumtion . Kunskap och ansvar är avgörande för att bygga en bättre värld för människa och miljö. Vår produkt ska vara ett självklart val.

Kaffe ska vara gott, inte bara nödvändigt. Vi tror att alla förstår vad gott kaffe är, och vi vet att alla har olika smakpreferenser.

Se komplet beskrivelse
Produkter