•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønner

Lilla Kafferosteriet

Ett litet kafferosteri på gågatan i Malmö. Med färskt nyrostat kaffe. Här kan du smaka, känna och lära dig allt om ditt kaffe. Allt detta i det vackraste av 1600-talshus. Lilla Kafferosteriet drivs sedan flera år av Filip Åkerblom som även driver café jämte det småskaliga kafferosteriet i centrala Malmö. I sin strävan för en ökad medvetenhet om kaffe har han etablerat relationer med kaffeproducenter världen över. Förutom sin höga kvalitet delar de hans värderingar om rättvis handel i alla led. Med serien Rostmästarens kaffe vill Filip visa hur kaffe kan smaka när det rostas med kunskap, kärlek och en hållbar utveckling i åtanke.

Kaffe har fått sin renässans, men fortfarande dricker vi kompromissens och medelmåttans kaffe. Därför arbetar Lilla Kafferosteriet med de främsta kaffeexperter och söker över hela världen efter de bästa kaffebönorna från de bästa plantagerna, allt för att utveckla vårt kaffe och vår kaffekultur.

På Lilla Kafferosteriet kan du få hjälp att utveckla och hitta ditt eget kaffe.

Kaféer, restauranger och alla som vill ha en starkare profil och godare kaffe kan här skapa det med färskt nyrostat kaffe. Vi rostar allt vårt kaffe förhand i små gjutjärnsrostar för att få så jämn och stabil temperaturutveckling under rostprocessen. Även efter rostningen är det är viktigt för oss att kunna hantera kvalitén varsamt, vi har därför valt att även handpacka allt vårt kaffe för att ha full insyn hela vägen fram till våra kunder.

Se komplet beskrivelse
Produkter