•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønnerVare-ID:
PR118

PRESTAT - Praline Truffles with Hazelnut - 175g

Denna klassiska pralinétryffel skapas av en blandning av rostade krossade hasselnötter och socker som doppats i sammetslen mjölkchoklad innan en slutlig pudras med kakaopulver.

Varje ask innehåller 175 gram.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, hasselnötter, skummjölkspulver, kakaomassa, kakaopulver, Feeuilletine (socker, vetemjöl, mjölkpulver, salt, kornmaltextrakt, jäsningsmedel (E500II), sojalecitin, naturlig vaniljarom.

Kan innehålla spår av ägg samt andra nötter (mandel, paranöt, macadamianöt, pekannöt, pinjenöt, pistagenöt, valnöt).

Prestat är ett av Storbritanniens mest respekterade chokladföretag. I över 100 år har Prestat levererat lyxiga chokladpraliner och tryfflar till såväl kungligheter och stjärnor som till chokladälskande familjer och barn runt om i världen.

Prestat grundades av Antoine Dufour 1902, vars familj uppfann chokladtryffeln på 1800-talet. Under 1930-talet utvecklades chokladmärket till att även omfatta andra chokladprodukter än just tryfflar. Sedan 1975 har Prestat varit hovleverantör till det engelska kungahuset och 2009 öppnade man en egen ”shop-in-shop” på det anrika varuhuset Harrods i LondonDesværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkter