•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønner

Lakritsfabriken - Lakritsglögg - Saftglögg med mustig lakritston - 500ml Lakritsfabriken - Lakritsglögg - Saftglögg med mustig lakritston - 500ml


Vare-ID:
L-0414

Lakritsfabriken - Lakritsglögg - Saftglögg med mustig lakritston - 500ml

En traditionell, alkoholfri saftglögg som är smaksatt av lakritsälskare för lakritsälskare. Med en mustig lakritston blir kombinationen spännande för hela familjen.

Nu lanserar Lakritsfabriken i Ramlösa en egen dryck – en glögg med smak av lakrits. Denna kommer att säljas i begränsad upplaga från och med november och passar perfekt till vinterns festligheter!

Receptet är framtaget tillsammans med en handfull lakritsälskare i Lakritsfabrikens Facebookgrupp och av Martin Jörgensen.

Resultatet är en hembryggd glögg som trollbinder med sin mustiga ton av lakrits. Lakritsglöggen från Lakritsfabriken i Ramlösa är given i vinter och gör sig bra på julbord och passar utmärkt som julklapp.

Varje flaska innehåller 500ml.

Om Lakritsfabriken: Världspremiär för svensk premiumlakrits! Sveriges första ekologiska och glutenfria Premium Lakrits produceras efter eget recept av Lakritsfabriken i Ramlösa. – Vi använder enbart naturliga ingredienser. Bara det bästa är gott nog för vår Premium Lakrits, säger grundaren och VD:n Martin Jörgensen.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkter