•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønner

Jura F9 - Helautomatisk Espressomaskin Jura F9 - Helautomatisk Espressomaskin Jura F9 - Helautomatisk Espressomaskin Jura F9 - Helautomatisk Espressomaskin Jura F9 - Helautomatisk Espressomaskin Jura F9 - Helautomatisk Espressomaskin


Vare-ID:
15013

Jura F9 - Helautomatisk Espressomaskin - Piano Black

Kaffe i mångfald med en knapptryckning - nonstop

För första gången i historien av JURAs kompakt-linje kan nu kaffespecialiteter med mjölk tillredas, bara med en knapptryckning och favorit kaffet flödar i koppen. Förutom klassiska ristretto, espresso, kaffe, latte macchiato och cappuccino tillreder JURA F9 den hippa och trendiga flat white och den populära café latte till perfektion.

Ett intuitivt tillredningskoncept resulterar i det snabbaste sättet för ett perfekt kaffe resultat. Denna modell har den dubbelt så snabba Aroma+-malverk med särskilt skonsam slipning för optimal arom och kaffekvalitet. I stil med den prisbelönta IMPRESSA-F-linjen är den höga kvaliteten, dess helautomatiska funktion, front i Piano Black och uttrycksfulla design en stil höjdpunkt i varje kök.

One Touch till perfektion: 14 specialiteter till hands, från kaffeklassiker

En espresso som energikick på morgonen, en latte macchiato för tyst njutning eller en flat white som hipp trend dryck. Med 14 valbara specialiteter ger JURA F9 kaffeupplevelse åt alla. Åtta smakstyrkor tillåter också mycket individuella inställningar. Tack vare ett separat utlopp för kaffe, mjölk och hetvatten garanteras en perfekt certifierad hygien.

TFT-display med Rotary Selection för självförklarande, intuitiv användning

TFT-tekniken har anlänt JURAs kompakt-linje. Genom att enkelt vrida Rotary Switch visas alla olika kaffespecialiteter. Tryck bara på knappen för att välja din kaffedröm. Startskärmen kan skräddarsys med dina fyra favoriter. Det är även möjligt att själv namnge dina valda drycker

Dubbel så snabb Aroma+-malverk med särskilt skonsam slipning för fullt bevarad arom

Genom att utveckla en ny skärvinkel inuti kvarnen har JURAs ingenjörer lyckats öka effektiviteten avsevärt, för full arom samt att på ett optimalt sätt halvera malningstiden. Detta garanterar en perfekt, ren kaffesmak, en kortare förberedelsetid samt en lägre ljudnivå. Separat fack för förmalt kaffe tillåter användning av ytterligare en kaffesort, till exempel ett koffeinfritt kaffe.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkter