•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønnerVare-ID:
P1505

Aeropress Startpaket - Komplett med Hario vattenkokare

Aeropress Startpaket

Kom igång direkt med detta startpaket. Här har vi inkluderat Hario Buono Kettle vattenkokare, Hario Slim Kaffekvarn samt extra filter. Perfekt för båttur, utflykten eller varför inte på lantstället.

I detta paket ingår;

Hario Buono - Brygg med precision
Buono från Hario är en rostfri kanna avsett för manuell kaffebryggning. Kannan har en lång smal pip som ger full kontroll över vattenflöded vilket förbättra bryggningen. Den rostfria vattenkannan har ett greppvänlig handtag som inte blir varmt. Locket är tillverkat i rostfritt stål med en knopp i svart plast.

Fungerar på alla spisar inklusive induktionsspisar. Du kan även koka upp vatten i en vanlig vattenkokare och sedan hälla över till kannan. Kannan fungerar självklart även bra för att koka upp vatten till t.ex. vanligt te.

Hario kaffekvarn slim

Slimmad och kompakt, detta är den perfekta kvarnen hemma i köket, när man vill brygga per kopp, eller för resa och friluftsliv. Den använder koniska och keramiska malskivor. Lätt att ställa in till alla typer av bryggare och malningsgrader. Behållaren fyller ca 30 gram malet kaffe.

Aeropress

Kaffebryggaren Aeropress är en smidig och hållbar bryggare som gör riktigt gott kaffe. Produkten lanserades 2005 av det amerikanska frisbeeföretaget Aerobie. Tre år senare var Aeropressen så pass populär bland baristor runt om i världen att ett världsmästerskap arrangerades. Självklart genomförs det också ett Aeropress SM sedan några år tillbaks.

350st Extra filter till Aeropress

Dessa pappersfilter filtrerar bort alla små partiklar och ger en mjuk och ren kopp kaffe. Som alternativ finns det flergångsfilter av metall som har något grövre filtrering. Pappersfilter har också fördelen att man slipper diska och hålla rent metallfiltret.

Till detta paket rekommenderar vi Single Origin kaffe från Johan&Nyström som ni hittar HÄRDesværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkter