•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønner

Startset för hemmabaristan - ROCKET ESPRESSO GIOTTO EVOLUZIONE V2 OCH MACAP M2M Startset för hemmabaristan - ROCKET ESPRESSO GIOTTO EVOLUZIONE V2 OCH MACAP M2M Startset för hemmabaristan - ROCKET ESPRESSO GIOTTO EVOLUZIONE V2 OCH MACAP M2M Startset för hemmabaristan - ROCKET ESPRESSO GIOTTO EVOLUZIONE V2 OCH MACAP M2M


Vare-ID:
PSTARTSET

Startset för hemmabaristan - ROCKET ESPRESSO GIOTTO EVOLUZIONE V2 OCH MACAP M2M

Ett perfekt startkit för hemmabaristan

En av våra mest sålda Espressomaskiner och kaffekvarnar samt en knockbox med tillhörande tampermatta samt en matchande tamper kommer nu i ett perfekt paket.
 

Rocket Giotto Evoluzione V2 
Byggd för att på alla sätt återspegla upplevelsen av en professionell espressomaskin, med det bästa av teknik taget från professionella maskiner.

Utrustad med funktioner som värmeisolerade ång- och tevattenrör för bekvämare användning.
Kokaren är nickelpläterad och har en kärna av blyfri mässing med det bästa termiska egenskaperna och god värmeisolering.
Den 1,8 liters kokaren är anpassad till termosifonsystemet som ger perfekt balans mellan espressobryggning och mjölkskumning.

Värmen styrs av pressostaten som är av professionell klass, med känslighet på 0,035 grader C. 1,8 liters kokaren med den exakta värmeregleringen ger perfekt extraktion av kaffet vid 92 grader C.
Rotationspump med tyst gång och snabb leverans av korrekt tryck.
Färskvatten med koppling till vattennätet eller med den inbyggd tank med 3 liters kapacitet och indikation när den behöver påfyllning.
Denna espressomaskin har utformats och tillverkats av material av högsta klass för att espressotraditionen skall leva i ditt hem.

MACAP M2M
En liten men gedigen kvarn från Macap i kromad metall. Justerbar malningsgrad i hela steg, och ett portafilterstöd som är inställningsbart i höjdled. Mycket lättanvänd - kvarnen mal så länge du håller portafiltret mot strömbrytaren.

PISA KNOCKBOX är gjort av återvunnet, rostfritt stål - polerad för att få spegelblank yta. Den står stadigt på en formpressad tampermatta. Mattan är tillverkat av livsmedelsäkert silikon som effektivt dämpar de knackande ljuden. Toppen på boxen är avtagbar för att kunna tömma ut sumpen lätt. Insidan av behållaren är svarta för att dölja fläckar.
Pisa Knockbox är gjord för att vara lite mer elegant och lite smartare.

LUCE TAMPER är en lätt och enkel tamper. Den är delvis i svart plast (som är utbytbar i färg) men också av handpolerad rostfri stål av högsta kvalité.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkter