Forsendelse 43 DKK
Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK
Stort udvalg af kaffebønner
1993 KLASSISK espresso
En tolkning av den klassiska espresson är en hyllning till traditionen, med en egen twist. Vi håller oss nära ursprunget, men väljer den kvalitet vi vill ha, blandar bönor efter säsong och rostar varsamt. Resultatet är en fyllig, kryddig espresso med toner av mörk choklad. Det här är da Matteos tolkning av en klassiker.
50% Brasilien, Ruvaldo Delarisse
Gård: Chapadao de Ferro
Arabicatyp: Catuai
Växthöjd: 1300 möh
Processmetod: Natural
30% El Salvador, San Francisco
Region: Apaneca Ilamatepec
Producent: Jose Antonio Salaverria
Arabicatyp: Bourbon
Växthöjd: 1450 meter över havet
Skörd: November–Mars
Processmetod: Tvättat
20% Etiopien, Domarso
Region: Yirgacheffe
Producent: Sorafi
Växthöjd: 1850–2100 meter över havet
Arabicatyp: Etiopisk heirloom
Processmetod: Natural
Rostning: Kaffet är rostat manuellt i en Loring Smart Roast som tar fram en ren smak och är snäll mot miljön
Smakprofil: Len och bärig med toner av choklad