•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønnerVare-ID:
SK-0214

Costas Roastery – Hachira N2 L12 Ninety Plus - Etiopien Yirgacheffe - 200g

Smakprofil: Juicigt, blommor, örter, blåbär, fläder, toffee, frukt och godis.

Bryggmetoder: El-brygg, manuell brygg (pour over), Espro Press, Aeropress, fransk press, vakuum-brygg (ex Hario sifon) och espresso!

Om Ninety Plus:
Ninety plus är en kaffeproducent med ett internationellt rykte att ha unika och exklusiva kaffesorter - Alltid med med en kvalitet på 90+ (av 100)

Ninety Plus jobbar direkt med kaffebönderna och producerar, förädlar och säljer kaffe till specialkafferosterier och importörer runt hela världen. De äger också ett 134 hektar stort kaffeplantage i Panama.

Det som skiljer Ninety Plus från andra råkaffe-producenter, är att de inte bara letar upp bra kaffeskördar runt ekvatorn och hoppas att skördarna skall vara bra; De gör något unikt: De samarbetar med kaffebönderna på plats och bidrar med sin kompetens inom sortering, urval, skörd, sortering, och processteknik av kaffebönorna - Allt för att ta fram väldigt unika och distinkta smaker i dessa exklusiva kaffen

Ursprung:

Namn på kaffebönorna: Hachira N2, L12
Sort: Blandad Heirloom
Process: Natural. Inspirerad av processningen av Aricha och Beloya från 2006-2008
Höjd: 1700-2000m
Ägare: Ninety Plus
Land: Etiopien
Region: Cedeo, Yirgacheffe

Dessa kaffebönor är rostade omsorgsfullt för hand i små batcher av Costas rosteri i Umeå, i en traditionell trumrost - Costas är ett av Sveriges första och minsta mikrorosteri.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkter