•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønner

Företagsorder

Prenumerera på kaffeleveranser
Vi levererar dagligen till företag i Sverige. Ett bra sätt att alltid ha färskrostat kaffe tillgängligt är att ansluta er till vår abonnemangs service där vi 1 gång per månad levererar valfri blandning av kaffe i vårt sortiment. Kontakta oss om ni vill ha en offert!

Om du som företag vill beställa hos oss kan du antingen skicka din beställning till [email protected] eller ringa vår kundservice på 010 – 516 24 40. Som företagskund kan du betala via faktura.

Beställningen levereras med Posten eller DHL. För ordervärden över 500 kr erbjuder vi fri frakt.

Alla priser på Kaffemaskiner.se presenteras inklusive moms.
 

    


Företagstjänster

Vi erbjuder oss gärna att hjälpa till att ta fram passande produkter till dig som företagskund. Ring eller maila till oss och berätta om vad du behöver så kan vi återkomma med olika produktförslag åt dig.
Behöver ni en fruktkorg eller annorlunda fika produkter, tveka inte att kontakta oss. Vill du köpa presenter till dina anställda? Kontakta oss för att lägga en beställning eller diskutera idéer.

 

Leasing/köp av maskin, kvarn och kaffebönor
Ska du som företag köpa en ny kaffemaskin eller espressomaskin på jobbet? Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden och kan garanterat hitta en prisvärd lösning som passar er. Kontakta oss på [email protected] om du vill veta mer eller gå in på vår hemsida riktad mot företagstjänster www.coffeeconcept.se

Produkter