•    Forsendelse 43 DKK 

  •                                     Gratis levering i Denmark på order på 699 DKK

  •                                    Stort udvalg af kaffebønner

Ångerrätt och garanti

 

Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Det innebär att om du köper en vara via Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du har tagit emot varan.

Du får inte ha använt produkten men har enligt lag rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper och funktion. Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Du skall returnera produkten i oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 14 dagar. Som kund betalar du själv returfrakt vid ångrat köp. Du ansvarar för transportrisken vid returfrakt, risken innefattar bland annat skador eller om försändelsen kommer bort under frakt.

Ångerrätten gäller inte på demo-ex eller butiks-ex.

Vid ångerrätt av produkt med presentkort skall även presentkortet returneras. Om presentkortet är använt dras motsvarande summa vid återbetalningen.

Om du vill byta ut en produkt returnerar du produkten du vill byta, du får pengar tillbaka och lägger en ny order.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Om du väljer att inte lösa ut dina varor debiterar vi dig en hanteringsavgift på 199 kronor.

 

Garanti och reklamationsrätt

Kaffemaskiner säljer samtliga produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen.

Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fabrikationsfel som fanns på produkten vid leverans. Fabrikationsfel skall konstateras av Kaffemaskiner, varpå du som kund får en fri reparation alternativt en ny produkt. Produktgarantin gäller inte då vi inte kan hitta något fel på produkten eller då du har orsakat skadan själv. Produktgarantin gäller inte handhavandefel, felinställd produkt eller fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.

Faktura eller kvittens gäller som garantibevis. Spara dokumentet eftersom du behöver visa upp det om du behöver utnyttja garantirätten. 

 

Reklamation och serviceärende

Vid reklamationer, service- och garantiärenden skall du alltid kontakta vår kundtjänst via e-post: kundservice@kaffemaskiner.se eller telefon: 010-516 24 40. Kaffemaskiner hanterar reklamationer via egen reparation och om ytterligare service behövs används utvalda samarbetspartners. Kaffemaskiner har samarbetspartners över hela Sverige gällande reparationer.

Vid reklamation kontakta vår kundtjänst på e-post: kundservice@kaffemaskiner.se eller via telefon 010-516 24 40.

Vi kan inte ersätta fraktkostnad om du har skickat en reklamation på egen hand, utan att först ta kontakt med vår kundtjänst.

 

Produkter